Geef jouw communicatie of marketingteam een boost!

Zet onze expertise en flexibiliteit in om grafische opdrachten succesvol te volbrengen.

Een uitgebreide grafische kennis en ervaring staat voor je klaar!

Barst jouw marketingteam van de strafste ideeën maar ontbreek je de nodige grafische skills om ze te visualiseren en te realiseren. Dan kan je vertrouwen op de expertise en de 'hands on' aanpak van onze sherpa's. We houden onze kennis steeds up to date met de laatste design trends en technologiëen om je marketingteam te ondersteunen.
 • BRANDING & REBRANDING

  Heb je een goed ontwikkelde huisstijl of moet jouw visuele merkidentiteit nog ontwikkeld worden? Onze sherpa’s staan paraat met hun grafische expertise en oog voor detail om elk sterk merk of idee mee vorm te geven.

  DTP & AUTOMATISATIE

  Door een gestroomlijnde workflow en expertise in layout zorgen we voor een vlotte opmaak van jullie catalogi en brochures. Taalwissels en taalgevoel zijn zeker geen onbekenden voor onze sherpa’s. Vraag ook zeker naar onze automatisatie oplossingen voor ‘Big data’ catalogi of brochures.

  FOTOMANIPULATIE

  Nood aan top-level photoshop skills om jouw campagnebeeld te monteren of heb je een reeks beelden die moeten geretoucheerd of gedetoureerd worden? Dan komen onze expert skills zeker goed van pas.

  Packaging & 3D visualisaties

  Onze sherpa's gaan verder dan gewoon een mooi ontworpen verpakking. Wij leven ons in in de noden van de klant en de eindgebruiker om de ideale mix van het emotionele en de informatie te bevatten in een prachtig ontworpen verpakking. Om de time to market te in te korten bieden wij u zelfs de mogelijkheid om uw verpakking te visualiseren in 3D. Zo hoef je niet meer te wachten op de productie om uw product te te kunnen fotograferen.

  VIDEOMONTAGE & ANIMATIE

  Video is het medium bij uitstek om een boodschap te communiceren. Onze sherpa’s zorgen voor pakkende montages en luchtige animaties zodat jouw video campagnes er niet alleen professioneel uit zien maar ook blijven hangen in de gedachten van jouw doelgroep.

  DRUKWERK BEGELEIDING

  Het is enorm belangrijk om jouw product of merk op een consistente manier te communiceren. Daarom is het enorm belangrijk dat de kleuren op elke drager ook consistent blijven. Wij bieden onze druktechnische kennis aan om al jouw drukwerk te bewaken en bij te sturen waar nodig.