De perfecte synergie tussen sales, marketing en grafische vormgeving

Het ideale recept voor een sterke merkcommunicatie

Voor onze klanten willen we streven naar de perfecte synergie tussen sales, marketing en grafische vormgeving om de marketingacties doelgerichter en effectiever te maken. Het traditionele samenwerkingsmodel waar het grafisch bureau vanuit zijn 'ivoren toren' gaat opereren is ondertussen achterhaald. In de huidige 'vluchtige' tijdsgeest is het van uiterst belang dat marketingacties heel snel en efficiënt gelanceerd worden. We geven onze klanten een voorsprong op de concurrentie door enerzijds de 'middle man' te elimineren en een efficiënte communicatie flow te creëeren tussen strategie en visualisatie.

Een kortere time to market

Door een ongefilterd contact tussen grafisch vormgever en marketeer elimineer je de kans op verkeerde interpretaties van briefings, wat resulteert in minder correctierondes en een kortere time to market.

Geen verborgen kosten

Je krijgt een vast dagtarief dat je vermenigvuldigt met het aantal dagen dat je onze sherpa’s inschakelt. Alle kosten zitten inbegrepen in de prijs dus ook transport, laptop, gsm, verzekeringen enz.

Hou je budget onder bedwang

Vermijd onnodig hoge loonlasten in je marketing budget door de flexibele inzetbaarheid van grafische werkkrachten. Je betaalt enkel de tijd die nodig is om jouw marketing actie vorm te geven.

Ruimte voor creativiteit

Geniet van de expertise en creatieve competenties van onze grafische specialisten om de wildste ideeën uit te werken en te begeleiden. Grafici en marketeers werken zij aan zij voor een perfect resultaat en een conforme visuele merkidentiteit. Zo heb je als merkeigenaar een betere controle over jouw merkidentiteit.

Contacteer ons